Over mij

Joyce van der Kruijf
Joyce van der Kruijf

Mijn verhaal

Sinds 2015 heb ik mijn eigen massage praktijk aan huis “Praktijk Vlinders“. De praktijk is landelijk gelegen in onze achtertuin. De ruimte heeft een rustgevende uitstraling.
Ik werk in mijn praktijk met essentiële oliën, edelstenen, natuurlijke huidverzorgingsproducten en massageoliën. Jaren geleden heb ik zelf reiki behandelingen mogen ervaren en sindsdien heb ik verschillende cursussen en workshops gevolgd om mezelf verder te ontwikkelen op dit gebied zodat ik mijn eigen praktijk kon beginnen. Ik geniet steeds weer als men na een behandeling of massage weer ontspannen naar huis gaat. Ik plan mijn afspraken ruim in zodat er tijd is voor een kopje thee en een gesprekje.
Naast het verzorgen van de massages wandel, fiets en tuinier ik graag.

Pas als je goed voor jezelf zorgt, kan je ook goed voor een ander zorgen.

De vlinder is het symbool voor transformatie.

Een vlinder begint als rups, eet veel bladgroen en nestelt zich dan in een cocon. Daar ontstaat het transformatie proces. Wanneer het tijd is opent de cocon, de vleugels ontvouwen en een prachtige vlinder fladdert de wereld in.
De rups leert je geduld te hebben, dat alles tot bloei komt als de tijd er rijp voor is. Vlinders worden ook als boodschappers gezien.