Massages & Behandelingen voor vrouwen

Aroma Touch

Aroma Touch Massage

De aroma touch massage is een rustgevende massage waarbij pure essentiële oliën met zachte massagebewegingen verdeeld worden over de energiebanen van de rug en voeten. Elke olie heeft een eigen therapeutische werking en geur.
Deze massage helpt stress te verminderen, het immuunsysteem te versterken, ontstekingsreacties te verminderen, en lichaam en geest weer in balans te brengen. De aroma touch massage wordt als zeer ontspannend ervaren.

Afspraak maken
Voetmassage

Voet Massage

Ontspannende voetmassage met vooraf een voetenbadje. Aan het voetenbadje voeg ik dode zeezout met een essentiële olie of bloemblaadjes toe.

Afspraak maken
Rozenkwarts massage

Rozenkwarts Massage

Hoofdmassage, voetenbadje, massage rug en benen met rozenkwarts edelstenen & een voetmassage met rozenolie.

De rozenkwarts edelstenen hebben een kalmerende werking. De roos en rozenkwarts staan voor liefde, ook liefde voor jezelf.

Afspraak maken
Hotstone Massage

Hotstone Massage

De hotstone massage is een ontspannende massage met warme stenen. Ik leg de stenen eerst op een handdoek op de rug zodat het lichaam aan de warmte kan wennen. Daarna breng ik een massageolie aan en masseer het lichaam met de warme stenen. Na de massage blijf je nog even rustig liggen en masseer ik de voeten.

De massage werkt ontgiftend, pijnstillend en vermindert stress.

Bij een te hoge bloeddruk en/of klachten met de aders wordt er geen hotstone massage gegeven.

Afspraak maken
Reiki

Reiki

Reiki betekent universele levensenergie. Deze energie bevindt zich overal om ons heen. Tijdens een reikibehandeling stroomt de energie via de handen van de reiki-gever naar de reiki-ontvanger, dit gaat door de kleding heen.

Reiki ontspant en geeft nieuwe energie. Reiki brengt lichaam en geest meer in balans. Reiki kan pijn verlichten en blokkades opheffen. Reiki kan je ondersteunen daar waar jij het nodig hebt, lichamelijk, geestelijk of emotioneel.

Afspraak maken
Gezichtsbehandeling

Gezichtsbehandeling

Voetenbadje met rozenolie en rozenblaadjes, reiniging gezicht, peeling met zijdecocons, massage met rozenkwarts edelstenen, massage met shia&silk stempels, oogmasker, gezichtsmasker & ontspannende voetmassage met rozenolie.

De gezichtsbehandeling is ontspannend en een heerlijke geurbeleving.

Afspraak maken
Hoofdmassage

Hoofd Massage

De hoofdmassage wordt zittend op een stoel gegeven zonder olie. Door stevige en zachte massagebewegingen krijgen spanningsophopingen verlichting en worden blokkades opgeheven. De geest ontspant en stress vermindert.

Effecten van de hoofdmassage:
Hoofdpijnklachten verminderen of verdwijnen, betere slaap, verbeterde concentratie, het haar wordt gezonder en sterker & verfrissend voor lichaam en geest.

Afspraak maken
Chakra healing

Chakra Healing

Chakra’s zijn draaiende energiecentra’s die onze levensenergie regelen. De energie van de chakra’s correspondeert met onze organen en orgaansystemen. Er zijn 7 hoofdchakra’s met elk een eigen kleur.
Tijdens de chakra healing worden er edelstenen op deze chakra’s gelegd. De chakra healing lijkt op een reikibehandeling, alleen houd ik bij deze healing mijn handen boven de chakra’s.
De chakra healing zorgt voor ontspanning, een goede doorstroming van de levensenergie en het loslaten van blokkades. De healing brengt je weer meer in balans. Na de healing masseer ik de voeten met een essentiële olie.

Afspraak maken
Kruidenstempel

Kruidenstempel Massage

De kruidenstempel massage met warme kruidenstempels heeft een ontgiftende en vitaliserende werking. De kruiden bezitten reinigende, activerende en ontspannende eigenschappen. Een weldaad voor lichaam en geest door de warmte en de geuren van de kruidenstempels.

Afspraak maken
Chocolade Massage

Chocolade Massage

Massage met chocolademassage olie en sinaasappel olie.

Voetenbadje en hoofdmassage, Scrub rug met abrikozenpitscrub, Rugmassage met warme verzorgende chocolademassage olie, Massage benen en voeten met sinaasappel olie. Kopje koffie of thee met chocola.

Cacao heeft een positieve invloed op lichaam en geest. De geur van sinaasappel geeft een vrolijk gevoel.

Afspraak maken

De behandelingen en massages zijn geen vervanging van de reguliere zorg. Bij ernstige klachten altijd eerst een arts een raadplegen. De behandelingen en massages ondersteunen het zelfhelend vermogen van het lichaam en kunnen wel een mooie aanvulling zijn.

Er worden geen massages gegeven bij:
  • Infectieziekten
  • Koorts
  • Kanker (overleg met je arts, in sommige gevallen kan een zachte massage goed zijn)
  • Hartaandoeningen (overleg met arts)
  • Te hoge bloeddruk (overleg met arts)
  • Besmettelijke huidaandoeningen
  • Eerste drie maanden van de zwangerschap

Bij twijfel overleg dan met je (huis) arts.